Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

MESO Hydra+

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι από τις πιο περιζήτητες και αποτελεσματικές θεραπείες για την επιδερμίδα. Στη μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ στόχος μας είναι με ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο να διεισδύσουμε ενεργά συστατικά ειδικών σκευασμάτων στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Ανάλογα με τον ορό ή το μείγμα ορών αντιμετωπίζονται θεαματικά δερματικές παθήσεις όπως, αφυδάτωση, υπερευαισθησία, θαμπάδα, υπερέκκριση σμήγματος, καφέ κηλίδες, ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πρόωρη γήρανση, καθώς και η κυτταρίτιδα, ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενώ ενισχύεται και το τριχωτό κεφαλής.

Με το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζεται βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
MESO Hydra+
& Θεραπείες

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης Hydra+ είναι η απόλυτη ενυδατική θεραπεία για την αποκατάσταση του θαμπού και αφυδατωμένου δέρματος. Στοχεύει στη βαθιά ενυδάτωση και οξυγόνωση του δέρματος, στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς του και στην ενδυνάμωσή του. Επίσης έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και ανακουφίζει από τον κνησμό που δημιουργείται στο αφυδατωμένο δέρμα ενώ παράλληλα ενισχύει την παροχή υγρασίας και εξισορροπεί τον υδρολιπιδικό μανδύα στα μετα-ακνεϊκά δέρματα. Με αμέτρητα οφέλη, τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης. Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος με βασικές ενδείξεις:

Δέρμα με βαθιά αφυδάτωση

Έλλειψη ελαστικότητας - χαλάρωση

Μετά από έντονη έκθεση στον ήλιο

Ευαίσθητο - εύθραυστο δέρμα

Επιβαρυμένο δέρμα λόγω καπνίσματος

Μετά από θεραπείες ακμής

Η συνεδρία
MESO Hydra+ & η Διαδικασία

Η μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ εφαρμόζεται χωρίς βελόνες και πόνο, έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-70 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742