Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Meso Hair

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι από τις πιο περιζήτητες και αποτελεσματικές θεραπείες για την επιδερμίδα. Στη μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ στόχος μας είναι με ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο να διεισδύσουμε ενεργά συστατικά ειδικών σκευασμάτων στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Ανάλογα με τον ορό ή το μείγμα ορών αντιμετωπίζονται θεαματικά δερματικές παθήσεις όπως, αφυδάτωση, υπερευαισθησία, θαμπάδα, υπερέκκριση σμήγματος, καφέ κηλίδες, ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πρόωρη γήρανση, καθώς και η κυτταρίτιδα, ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενώ ενισχύεται και το τριχωτό κεφαλής.

Με το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζεται βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Meso Hair
& Θεραπείες

Η θεραπεία τριχωτού κεφαλής Meso Hair έχει τριπλή δραστικότητα με στόχο την αναστολή της τριχόπτωσης, την ενίσχυση των υπαρχόντων τριχών και τη διέγερση της ανάπτυξης νέων τριχών. Ενεργοποιεί την ανάπτυξη τριχοφυΐας σε αλωπεκία ανδρών και γυναικών, λόγω ορμονικών διαταραχών και αντιμετωπίζει την τριχόπτωση από άλλους παράγοντες, όπως την εποχικότητα. Βοηθά επίσης στη μείωση της DHT ορμόνης, υπεύθυνης για τη μείωση της ανάπτυξης της τρίχας, προστατεύει και επαναφέρει τα δομικά συστατικά των μαλλιών, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του τριχωτού, επιβραδύνει τη γήρανση των θυλάκων και επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες με ορμονικές διαταραχές όπως:

Κληρονομική αλωπεκία

Ανδρογενετική αλωπεκία

Εποχιακή έντονη τριχόπτωση στους άνδρες (ειδικά μετά το καλοκαίρι)

Τριχόπτωση λόγω αδυναμίας των βολβών των μαλλιών (διαδικασία γήρανσης του δέρματος και του τριχωτού του κεφαλιού)

Εμμηνόπαυση ή ανδρόπαυση.

Η συνεδρία
Meso Hair & η Διαδικασία

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-70 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 55 EUR
1
Η μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ εφαρμόζεται χωρίς βελόνες και πόνο, έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742