Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Μοξαθεραπεία

Η Μοξαθεραπεία (Θερμοθεραπεία με Μόξα) είναι μια τεχνική που συνδέεται στενά με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική για τη θεραπεία και πρόληψη ασθενειών. Πραγματοποιείται με ανώδυνη εφαρμογή θερμότητας σε ορισμένα σημεία του σώματος, συμπληρωματικά με τον βελονισμό. Μέσω αυτής της τεχνικής, δυναμώνει η ζωτική ενέργεια και ξεμπλοκάρονται τα μονοπάτια για να απελευθερωθεί η ροή της και να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία της ενέργειας QI.

Έτσι, αντιμετωπίζονται παθήσεις και ενεργοποιούνται περιοχές του σώματος που είναι σαν «αποθήκες» ενέργειας, αποβάλλοντας πόνους που σας ταλαιπωρούν, χαρίζοντας ευεξία και προλαμβάνοντας την εμφάνιση νέων παθήσεων.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Μοξαθεραπεία
& Θεραπείες

Η Μοξαθεραπεία είναι μια τοπική, εστιασμένη και ανώδυνη εφαρμογή θερμότητας στα σημεία βελονισμού. Με την καύση μίας πεπιεσμένης ουσίας (από το βότανο Artemisia vulgaris, "αψιθιά" ή "μόξα"), θερμαίνονται σημεία του σώματος κοντά στα βελονιστικά σημεία που επιλέγουμε για να διεγερθούν. Η εφαρμογή της θερμοθεραπείας με μόξα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αποβάλει τις τοξίνες, αντιμετωπίζει τις φλεγμονές, ανακουφίζει τους μυϊκούς πόνους και αναζωογονεί συνολικά το σώμα. Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καταστάσεις που προκαλούνται από κρύο ή υγρασία και σε περιπτώσεις αδυναμίας στις λειτουργίες των οργάνων ή κακής ροής αίματος.

Μυοσκελετικές Παθήσεις

Οσφυαλγίες, Υπερκόπωση, Αυχενικό σύνδρομο, Οστεοαρθρίτιδα, Τενοντίτιδα, Κράμπες κ.λπ.

Γυναικολογικές Διαταραχές

Δυσμηνόρροια, Υπογονιμότητα, Ενοχλήσεις εμμηνόπαυσης, *Βοηθά στην ομαλοποίηση της θέσης του εμβρύου κατά την εγκυμοσύνη

Πεπτικό Σύστημα

Πρήξιμο και πόνο στο στομάχι, Διάρροια, Κοιλιακοί πόνοι, Στομαχικές διαταραχές κ.λπ.

Άλλες Παθήσεις

Πονοκέφαλοι/Ημικρανίες, Κρυολόγημα/Γρίπη, Αλλεργίες/ Άσθμα, Ρευματοπάθειες, Δερματοπάθειες, Στρες, Άγχος, Κατακράτηση ούρων κ.λπ.

Η συνεδρία
Μοξαθεραπεία & η Διαδικασία

Κατά την Μοξαθεραπεία ο θεραπευτής θα διαγνώσει το κρύο ή την θερμότητα στον ασθενή προκειμένου να κάνει χρήση της τεχνικής. Πρόκειται για μία ανώδυνη, φυσική και ευεργετική εφαρμογή θερμότητας σε επιλεγμένα σημεία του σώματος για πλήρη αναζωογόνηση και ανακούφιση. Η μοξαθεραπεία συνδυάζεται με βελονισμό η με θεραπευτικό μασάζ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 15 EUR

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742