Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Μασάζ Λεμφικό

To λεμφικό μασάζ είναι μία τεχνική μάλαξης που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα για να προσφέρει μια βαθιά αίσθηση ενεργοποίησης. Με ειδικές τεχνικές μασάζ, ο εκπαιδευμένος θεραπευτής προκαλεί τη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.

Έτσι, απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τις τοξίνες, τονώνει το ανοσοποιητικό, αντιμετωπίζει την κατακράτηση υγρών και μειώνει σταδιακά την κυτταρίτιδα, καθώς «σμιλεύει» τα τοπικά σημεία εφαρμογής. Το λεμφικό σύστημα χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και η περιποίηση του είναι σημαντική για την εικόνα, την ομορφιά αλλά και την υγεία μας.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Μασάζ Λεμφικό
& Θεραπείες

Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα και επιμένει σε προβλήματα όπως τα πρηξίματα, τα οιδήματα, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Με ήπιες, αργές και επαναλαμβανόμενες μαλάξεις, ενεργοποιούνται οι λεμφαδένες, διευκολύνεται η λειτουργία του λεμφικού υγρού και ευνοείται η ομαλή ροή της λέμφου στο σώμα. Χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικού μασάζ προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία του οργανισμού.

Ανεπιθύμητα Πρηξίματα-λεμφοίδημα

Αντιμετωπίζει την κατακράτηση υγρών, τα ανεπιθύμητα πρηξίματα και ξεκουράζει άμεσα το σώμα, κυρίως πόδια και γόνατα.

Αισθητή Κυτταρίτιδα

Τονώνει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει αισθητά προβλήματα τοπικού πάχους ενώ συμβάλλει και στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους.

Αποδυναμωμένο Ανοσοποιητικό

Συμβάλλει στην άμυνα και ισχυροποίηση του οργανισμού με την παραγωγή αντισωμάτων μέσω της λέμφου.

Θαμπή Επιδερμίδα & Σημάδια

Προσφέρει ανακούφιση από ακμή και ευρυαγγεία, εξομαλύνει τα σημάδια του δέρματος και μεταφέρει στην επιφάνειά της επιδερμίδας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για λάμψη.

Μυϊκοί Πόνοι

Επιταχύνει την αναγέννηση των ιστών, ανακουφίζει από πόνους και βοηθά τους τραυματισμούς να επουλωθούν πιο γρήγορα.

Η συνεδρία
Μασάζ Λεμφικό & η Διαδικασία

Ο θεραπευτής «δουλεύει» στα κατάλληλα σημεία του σώματος με ειδικές κινήσεις που ξεμπλοκάρουν την κυκλοφορία της λέμφου. Συνίσταται οι πρώτες 5 συνεδρίες να γίνονται εντός 10 ημερών, για να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να γίνει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 65 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 45 EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Κατά τη λήψη του ιστορικού, ο θεραπευτής συζητά με τον ενδιαφερόμενο για τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει και τους στόχους της θεραπείας.

2
Πρόγραμμα Συνεδριών

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος κάθε ενδιαφερόμενου. *Η συντήρηση είναι εξίσου σημαντική για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742