Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Ολιστικό Μασάζ

To Αρωματοθεραπευτικό Ολιστικό Μασάζ «αγγίζει» και εναρμονίζει σώμα, ψυχή και πνεύμα σε συνδυασμό με την χρήση αιθερίων ελαίων. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό μασάζ που εφαρμόζεται για να χαλαρώσει άμεσα, να απελευθερώσει τον δέκτη από τους χρόνιους πόνους και το συσσωρευμένο στρες και να επαναφέρει την ενεργειακή του ισορροπία.

Είναι μια εμπειρία πολλαπλά ευεργετική για το μυϊκό, κυκλοφορικό, νευρικό και λεμφικό σύστημα και προσφέρει δραστική ανακούφιση, βαθιά ξεκούραση και αναζωογόνηση ενώ δρα αποτελεσματικά και ως μέθοδος πρόληψης καθώς ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί τους ρυθμούς αυτοθεραπείας. Μία ολιστική προσέγγιση που εξασφαλίζει συνολική ευεξία και «αφυπνίζει» τη ζωτικότητα του οργανισμού.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Ολιστικό Μασάζ
& Θεραπείες

Πρόκειται για έναν συνδυασμό τεχνικών μάλαξης που συνεργάζονται για να χαρίσουν μοναδικά οφέλη για τον οργανισμό. Συγκεκριμένα, το ολιστικό μασάζ αξιοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες καθαρών αποσταγμένων αιθερίωνν ελαίων εξασφαλίζει ευεργετικές ιδιότητες τόσο στο νευρικό σύστημα με τόνωση και χαλάρωση, όσο και στο μυϊκό σύστημα με ανακούφιση από πόνους ενώ απελευθερώνει και την εγκλωβισμένη ενέργεια. Με ειδικές μεθόδους και πιέσεις στα διάφορα ενεργειακά πεδία του σώματος, ενεργοποιεί τον οργανισμό και ξαναθυμίζει στο σώμα πώς να ζει με υγεία και ευεξία επιτυγχάνοντας την ευεργετική θεραπεία του νου, ψυχής και σώματος. Ενδείκνυται τόσο σε υγιή άτομα, όσο και σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, για βαθιά ανακούφιση και αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων.

Ατονία & Κούραση

Το σώμα χαλαρώνει, τονώνεται και ξεκουράζεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Ενεργειακή Διαταραχή

Με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις στα ενεργειακά πεδία και με την δράση των αιθερίων ελαίων ο δέκτης ξεμπλοκάρεται ενεργειακά, αποβάλλει το stress και αποφορτίζεται συναισθηματικά.

Ταλαιπωρημένη Επιδερμίδα

Προσφέρει αντιγηραντική δράση, απομακρύνει τις τοξίνες, ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζει ελαστικότητά και απαλύνει τα σημάδια γήρανσης.

Μυϊκές & Κινητικές Δυσλειτουργίε

Ειδικές μαλάξεις χαλαρώνουν τους μύες και ανακουφίζουν απ’ τον πόνο σε μυοσκελετικά προβλήματα όπως οστεαρθρίτιδα, σπονδυλοαρθρίτιδα, περιαρθρίτιδα, οστεοπόρωση κ.ά.

Αποδυναμωμένο Ανοσοποιητικό

Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης καθώς ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά σε περίπτωση ίωσης και ανακουφίζει από ημικρανίες και πονοκεφάλους.

Πεπτικό σύστημα

Ο οργανισμός ενεργοποιείται συνολικά και αντιμετωπίζονται οι δυσπεψίες, οι σπασμοί κ.ά.

Η συνεδρία
Ολιστικό Μασάζ & η Διαδικασία

Ο ολιστικός θεραπευτής αφουγκράζεται με σεβασμό και προσοχή τον θεραπευόμενο για να εντοπίσει την αιτία πίσω από το σύμπτωμα, ώστε να διαμορφώσει τον κατάλληλο συνδυασμό τεχνικών και να προσφέρει μία συνεδρία καθαρά προσωπική που θα ανακουφίσει και θα εξασφαλίσει σωματική ανακούφιση και ψυχική ανάταση στον δέκτη. Συνδυάζεται και με τα κατάλληλα βιολογικά αιθέρια έλαια για καλύτερη αποτελεσματικότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 35 EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Λαμβάνεται το ιστορικό του ασθενή. Καλό θα είναι να έχετε στα χέρια σας τις πιο πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

2
Καταγραφή Συμπτωμάτων

Καταγράφονται τα σωματικά & ψυχοσυναισθηματικά του συμπτώματα, καθώς και οι γενετικές του προδιαγραφές.

3
Ολιστική Αξιολόγηση

Γίνεται η ολιστική αξιολόγηση του ψυχο-νευρο-ενδοκρινο-ανοσολογικό σύστημα ( P.N.E.I.) του ατόμου.

4
Δόμηση Θεραπείας

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, όλες οι κινήσεις και οι τεχνικές που εφαρμόζονται είναι προσαρμοσμένες στα όρια και τις ανάγκες του θεραπευόμενου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742