Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

PEELING

Η μεσοθεραπεία είναι από τις πιο περιζήτητες και αποτελεσματικές θεραπείες για την επιδερμίδα. Στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία στόχος μας είναι με ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο να διεισδύσουμε ενεργά συστατικά ειδικών σκευασμάτων στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Ανάλογα με τον ορό ή το μείγμα ορών αντιμετωπίζονται θεαματικά δερματικές παθήσεις όπως, αφυδάτωση, υπερευαισθησία, θαμπάδα, υπερέκκριση σμήγματος, καφέ κηλίδες, ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πρόωρη γήρανση, καθώς και η κυτταρίτιδα, ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενώ ενισχύεται και το τριχωτό κεφαλής.

Με το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζεται βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
PEELING
& Θεραπείες

Οι θεραπείες χημικής απολέπισης – PEELING 40% (chemical peels) εφαρμόζονται με οξέα όπως το λακτικό, μανδελικό και γλυκολικό και αναδομούν αποτελεσματικά την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. Αναγεννούν το δέρμα, βελτιώνουν τις πανάδες και τις μελαγχρωματικές βλάβες, εξαλείφουν τις ουλές και τα σημάδια τραχύτητας και γήρανσης της επιδερμίδας ενώ καταπολεμούν και την ακμή. Λόγω της καινοτομίας τους δεν δημιουργούν απολέπιση όπως τα κλασσικά peeling διότι η αναγέννηση γίνεται με κατεύθυνση από τα έσω προς τα έξω και χωρίς πόνο. Επίσης, ενεργοποιούν το κολλαγόνο και ενισχύουν την ελαστικότητα, χαρίζοντας μια ενυδατωμένη, υγιή, λαμπερή, ομοιόμορφη και νεανική όψη. Προτείνονται και αποκαθιστούν διάφορες ατέλειες που εμφανίζει η επιδερμίδα λόγω κούρασης, καθημερινότητας ή ηλικίας με βασικές ενδείξεις:

Μελάγχρωση όπως πανάδες & κηλίδες

Αφυδάτωση & θαμπάδα

Τραχύτητα επιδερμίδας

Ροδόχρους ακμή

Ρυτίδες, λεπτές γραμμές και σημάδια γήρανσης

Ουλές, σημάδια & ραγάδες40%

Διεσταλμένοι πόροι

Ακνεϊκές φλεγμονές, ακμή

Σπασμένα τριχοειδή αγγεία

Η συνεδρία
PEELING & η Διαδικασία

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-70 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 55 EUR
1
Η μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ εφαρμόζεται χωρίς βελόνες και πόνο, έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742