Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

ThetaHealing®

Το ThetaHealing® είναι μια ενεργειακή τεχνική θεραπείας που συνδυάζει επιστήμη και πνευματικότητα για να μετουσιώσει τις αρνητικές πεποιθήσεις και τα τραύματα του υποσυνείδητου σε δύναμη για τη ζωή. Το όνομα της προέρχεται από τα κύματα «Θήτα» που εκπέμπει ο εγκέφαλός μας σε κατάσταση διαλογισμού και ενισχύουν την πρόσβαση στο υποσυνείδητο με σκοπό

να αλλάξουμε τις αρνητικές πεποιθήσεις μας, να απελευθερώσουμε τις αντιστάσεις και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια για την προσωπική μας ανάπτυξη και ευημερία. Ιδρύτρια του είναι η Vianna Stibal, που άνοιξε τον δρόμο για την αυτοπραγμάτωση και την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ThetaHealing®
& Θεραπείες

Είναι μια σύγχρονη διαλογιστική τεχνική που απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και σε ανθρώπους που επιθυμούν να εξελιχθούν και να ζήσουν τη ζωή που έχουν ονειρευτεί. Μέσα από τον διαλογισμό και την προσευχή, η ThetaHealing φέρνει τον θεραπευόμενο στην κατάσταση «Θήτα» και πιο κοντά στο Δημιουργό, στο όλο, στην ύψιστη αλήθεια όπου του δίνεται η δυνατότητα να αποδυναμώσει τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να δημιουργήσει έναν θετικό τρόπο ζωής. Εξασκώντας νου, σώμα και πνεύμα, εναρμονίζεται και μαθαίνει να εμπιστεύεται τη ζωή, τη διαίσθηση και την αλήθεια που έχει μέσα του, καλλιεργώντας την αυθεντική του φύση και ορίζοντας τη δική του πραγματικότητα.

Υγεία

Αντιμετωπίζει ένα σύνολο παθολογιών σώματος και ψυχής όπως κρίσεις πανικού, φοβίες, αυτοάνοσες ασθένειες, εθισμούς, τραυματικά γεγονότα, θρήνο, άγχος σύλληψης κ.τλ.

Καριέρα

Βοηθά τον θεραπευόμενο να ανακαλύψει τους στόχους, τα όνειρά του και να επιτύχει την προσωπική εκπλήρωση και καθημερινή αφθονία μέσα από την εργασία.

Σχέσεις

Απελευθερώνει από επαναλαμβανόμενα μοτίβα σχέσεων και οδηγεί σε ανασύσταση μιας χαρούμενης και αρμονικής συντροφικής ζωής.

Η συνεδρία
ThetaHealing® & η Διαδικασία

Μέσα τις συνεδρίες ThetaHealing® ο θεραπευτής δουλεύει με την ενέργεια του θεραπευόμενου, πάντα με την έγκρισή του, και του διδάσκει πώς να γίνει ο δημιουργός στη ζωή του. Το Τheta Healing δεν αντικαθιστά την ιατρική και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 60 EUR

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742