Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Μασάζ με Βεντούζες

To μασάζ με βεντούζες είναι μια παραδοσιακή τεχνική μασάζ που εφαρμόζεται από την αρχαιότητα ως θεραπευτική πρακτική σε όλους τους πολιτισμούς όπως την Κίνα και την Ελλάδα. Είναι μια φυσική μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη βαθιά χαλάρωση καταπονημένων μυών ή για την τόνωση των αδύναμων μυών.

Δημιουργεί μία κινητικότητα στον οργανισμό ώστε να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, να ανακουφίσει τον μυϊκό πόνο και τις συσπάσεις, να αποβάλει τις συσσωρευμένες τοξίνες και να «ξεμπλοκάρει» την ενέργεια του σώματος. Είναι επίσης μία τεχνική ιδιαίτερα αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της της κυτταρίτιδας και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Μασάζ με Βεντούζες
& Θεραπείες

Η πρωτοτυπία του μασάζ με βεντούζες είναι πως αντί να ασκεί πίεση στους μύες, ουσιαστικά τους έλκει προς τα πάνω. Βασίζεται στη δύναμη της αναρρόφησης που ανασηκώνει το δέρμα και τους επιφανειακούς μύες ώστε να διεγείρει τη ροή του αίματος και της λέμφου, στην περιοχή που εφαρμόζεται και στα γειτονικά σημεία του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό καθώς αιματώνονται και οξυγονώνονται δραστικά οι ιστοί, τονώνεται το νευρικό σύστημα, αποτοξινώνεται ο οργανισμός και απελευθερώνεται η ενέργεια στους μύες και το δέρμα. Είναι ένα βαθύ θεραπευτικό μασάζ στους ιστούς που περιλαμβάνει πιέσεις και απαλές ανατρίψεις, ευεργετικό για πολλαπλά σωματικά προβλήματα.

Δυσαρμονία & Κακή διάθεση

Αυξάνει τα επίπεδα ενδορφινών, των ουσιών που σχετίζονται με τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και ευεξίας & βελτιώνει την ελεύθερη ροή της ενέργειας στο σώμα.

Ταλαιπωρημένοι Μύες

Ανακουφίζει τους ταλαιπωρημένους μύες, τοπικά οιδήματα & συνιστάται σε περιπτώσεις αθλητικών τραυματισμών (π.χ. διαστρέμματος ή θλάσης)

Μυοσκελετικά προβλήματα

Μειώνει τους αρθριτικούς και ρευματικούς πόνους και τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα.

Κυτταρίτιδα & Σημάδια

Με μασάζ στην περιοχή των ποδιών (τετρακέφαλοι, οπίσθιοι μηριαίοι, γλουτιαίοι) δημιουργείται υπεραιμία και αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα, ραγάδες & ευρυαγγείες.

Συμφύσεις

Λύνει τις συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και τους μαλακούς ιστούς του σώματος.

Κατακράτηση & Γαστρεντερικά Προβλήματα

Δημιουργεί αρνητική πίεση στο σημείο εφαρμογής και διώχνει τα περιττά υγρά, αφαιρεί τις τοξίνες από τον οργανισμό & αντιμετωπίζει στομαχόπονο, ναυτία, δυσπεψία.

Διαταραχές Αναπνευστικού

Καταπολεμά διαταραχές του αναπνευστικού όπως βήχα, άσθμα, κρύωμα.

Η συνεδρία
Μασάζ με Βεντούζες & η Διαδικασία

Το μασάζ με βεντούζες περιλαμβάνει πιέσεις, τεντώματα ανατρίψεις στα σημεία «κλειδιά» του μυϊκού πόνου. Η δυνατότητα επιλογής έντασης γίνεται από τον θεραπευόμενο με βάση τις ανάγκες του ίδιου και του σώματός του. Η τεχνική δεν προκαλεί πόνο, αλλά την αίσθηση έντονου τραβήγματος λόγω της απορρόφησης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 15 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 10 EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Λαμβάνεται το ιστορικό του ασθενή Καλό θα είναι να έχετε στα χέρια σας τις πιο πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

2
Καταγραφή Συμπτωμάτων

Καταγράφονται τα σωματικά του συμπτώματα, καθώς και οι γενετικές του προδιαγραφές.

3
Δόμηση Θεραπείας

Συνδυάζεται με όλα τα άλλα είδη μασάζ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742