Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

ECM

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι από τις πιο περιζήτητες και αποτελεσματικές θεραπείες για την επιδερμίδα. Στη μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ στόχος μας είναι με ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο να διεισδύσουμε ενεργά συστατικά ειδικών σκευασμάτων στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Ανάλογα με τον ορό ή το μείγμα ορών αντιμετωπίζονται θεαματικά δερματικές παθήσεις όπως, αφυδάτωση, υπερευαισθησία, θαμπάδα, υπερέκκριση σμήγματος, καφέ κηλίδες, ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πρόωρη γήρανση, καθώς και η κυτταρίτιδα, ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενώ ενισχύεται και το τριχωτό κεφαλής.

Με το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζεται βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
ECM
& Θεραπείες

Η θεραπεία ανόρθωσης -ECM είναι η ιδανική επιλογή για τη σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση, αποκαθιστά τις ασυμμετρίες και «σβήνει» εντυπωσιακά τα σημάδια της γήρανσης, καθώς βελτιώνει την αντίσταση στη βαρύτητα, συσφίγγει το δέρμα, τονώνει το σχήμα, ανυψώνει ορατά το περίγραμμα του προσώπου και βελτιώνει την ομοιομορφία και τη συνοχή του. Επιπλέον προσφέρει μια εξαιρετικά λεία, ελαστική, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Η θεραπεία χαρίζει από την πρώτη εφαρμογή μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη και συνιστάται για ηλικίες 45+ με βασικές ενδείξεις:

Πρόωρη χαλάρωση του δέρματος.

Έλλειψη ελαστικότητας και σφριγηλότητας.

Έντονες γραμμές, πτυχώσεις, ρυτίδες ρινοπαρειακές, ρινοχειλικές αύλακες, γραμμές οριζόντιες στο μέτωπο, μεσόφρυο

Δυσαρμονία – χαλάρωση στο σχήμα του προσώπου (οβάλ)

Έντονη συνολική χαλάρωση λόγω γήρανσης

Η συνεδρία
ECM & η Διαδικασία

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-70 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR
1
Η μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ εφαρμόζεται χωρίς βελόνες και πόνο, έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742