Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Μασάζ Hot Stones

To Hot Stone Massage είναι μία χαλαρωτική τεχνική μασάζ με χρήση θερμών λίθων, που βοηθά δραστικά στην χαλάρωση της μυϊκής έντασης. Συχνά εφαρμόζεται με βασαλτικές ηφαιστειακές πέτρες που αποθηκεύουν τη θερμότητα και την απελευθερώνουν στα σημεία του σώματος που γίνεται η μάλαξη. Έτσι χαλαρώνουν το σώμα, θεραπεύουν μυϊκούς πόνους, αποτοξινώνουν τον οργανισμό και να αναζωογονούν συνολικά τις αισθήσεις, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία ανακούφισης και ηρεμίας.

Παράλληλα, οι λίθοι έχουν κατευναστική επίδραση και συμβάλλουν στο άνοιγμα των μεσημβρινών, για καλύτερη ροή ενέργειας και ίασης, γι’ αυτό και θεωρείται ευρέως αποτελεσματική εναλλακτική θεραπεία κατά του άγχους και της αϋπνίας.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Μασάζ Hot Stones
& Θεραπείες

Στο μασάζ με Hot Stones, οι ζεστές και απαλές ηφαιστειακές πέτρες τοποθετούνται στα ενεργειακά και ανατομικά κέντρα του σώματος και συνδυάζονται με τις ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης, με βαθμό πίεσης ήπια για τον δέκτη. Η θερμοκρασία των λίθων προσαρμόζεται ανάλογα με τον θεραπευτικό σκοπό, γι’ αυτό αξιοποιούνται είτε θερμοί, είτε ψυχροί ή συνδυαστικά. H χρήση τους μπορεί επίσης να συνοδεύεται από λάδι μασάζ ή αιθέρια έλαια, για ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και βαθιάς ανακούφισης. Χάρη στις θερμαντικές ιδιότητες των πετρών και τις ευεργετικές ιδιότητες τεχνικών μασάζ, η θεραπεία διεισδύει σε βαθύτερα μυϊκά επίπεδα του σώματος και αποκαθιστά χρόνιες παθήσεις.

Μυοσκελετικές Παθήσεις-Φλεγμονές

Ανακουφίζει μυϊκές εντάσεις από διαστρέμματα και θλάσεις, ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους, ινομυαλγίες, οσφυαλγίες κ.τλ.

Ψυχολογικές Εντάσεις

Μειώνει το στρες, την αϋπνία και προσφέρει συναισθηματική χαλάρωση.

Συσσώρευση Τοξινών

Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αποτοξινώνει τον οργανισμό, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει.

Κυκλοφοριακά προβλήματα

Βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία, ρυθμίζει τη ροή οξυγόνου και διεγείρει την λεμφική δραστηριότητα.

Η συνεδρία
Μασάζ Hot Stones & η Διαδικασία

Το μασάζ με Hot Stones, χάρη στην θερμότητα των πετρών, δίνει τη δυνατότητα στον θεραπευτή με κινήσεις ολίσθησης να προσφέρει βαθιά ανακούφιση. Το μασάζ περιλαμβάνει πιέσεις και τεχνικές μάλαξης σε ανατομικά σημεία του σώματος όπως σπονδυλική στήλη, πλάτη, μέση, πρόσωπο ή παλάμες, με χρήση αιθέριων ελαίων ή ειδικού λαδιού.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 45 EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Λαμβάνεται το ιστορικό του ασθενή.

2
Καταγραφή Συμπτωμάτων

Καταγράφονται τα σωματικά & ψυχοσυναισθηματικά του συμπτώματα.

3
Δόμηση Θεραπείας

Επιλέγουμε την χρήση θερμού η ψυχρού η συνδυασμού τους ανάλογα τα συμπτώματα του ασθενή. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, όλες οι κινήσεις και οι τεχνικές που εφαρμόζονται είναι προσαρμοσμένες στα όρια και τις ανάγκες του θεραπευόμενου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742