Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Ανθοθεραπεία

Η Ανθοθεραπεία είναι μία ενεργειακή θεραπευτική προσέγγιση που βασίζεται στη δυναμική της φύσης. Εμπνευστής αυτής της εναλλακτικής θεραπείας ήταν ο Άγγλος γιατρός Edward Bach το 1930, ο οποίος ερεύνησε ιάματα από λουλούδια, φυτά και δέντρα και ανακάλυψε την ευεργετική τους επίδραση στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων.

Έτσι, δημιούργησε και τελειοποίησε ένα σύστημα 38 ανθοϊαμάτων με στόχο να ανακουφίζει τις ψυχικές εντάσεις και να διασφαλίζει την αρμονία ανάμεσα στην ψυχή και τον νου. Σήμερα, η ανθοθεραπεία έχει δοκιμαστεί και εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα σκευάσματα ιαμάτων που μας συνδέουν με την απόλυτη εσωτερική μας δύναμη.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Ανθοθεραπεία
& Θεραπείες

Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει παρασκευαστεί από θεραπευτές και ερευνητές μεγάλο εύρος ανθοϊαμάτων και ιαμάτων φυσικής προέλευσης που καλύπτουν όλες τις ψυχικές δυσφορίες που μπορεί κάποιος να βιώνει. Ανακουφίζουν τον άνθρωπο από συγκινησιακή αναστάτωση όπως φόβο, άγχος, θλίψη, πανικό, ανασφάλεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης, ζήλια κτλ. καθώς θεραπεύουν την προσωπικότητα και βοηθούν τον δέκτη να ξεμπλοκάρει την ενέργειά του για σταδιακή αυτοβελτίωση. Επιδρούν διακριτικά στο ενεργειακό μας πεδίο και αποδυναμώνουν την αρνητική στάση και το τονώνουν ουσιαστικά. Πρόκειται για μία απλή και ακίνδυνη εναλλακτική προσέγγιση, με επίδραση ήπια και ασφαλή, χωρίς παρενέργειες.

Ψυχολογική Αυτοβελτίωση

Επιδρούν σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο και ανακουφίζουν από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις.

Ψυχοσωματικά Προβλήματα

Εξομαλύνουν τις ψυχικές διαταραχές και αντιμετωπίζουν τα σωματικά συμπτώματα, καθώς η συναισθηματική και η σωματική υγεία συνδέονται άμεσα.

Απαλλαγή Εθισμών

Βοηθούν στην αντιμετώπιση εθισμών όπως π.χ. το κάπνισμα, αλκοόλ, ουσίες.

Η συνεδρία
Ανθοθεραπεία & η Διαδικασία

Μέσα από μία προσωπική συνεδρία, ο θεραπευτής εντοπίζει την πηγή του άγχους και της δυσαρμονίας και επιλέγει έναν συνδυασμό ανθοϊαμάτων με βάση τον χαρακτήρα, τη διάθεση και τα συναισθήματα του ατόμου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: 40 EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Για να εφαρμοστεί με επιτυχία η Ανθοθεραπεία, γίνεται λήψη ιστορικού και μία δημιουργική συζήτηση με τον θεραπευτή.

2
Καταγραφή Συναισθημάτων, Σκέψεων, Ιδεών, Πεποιθήσεων

Καταγράφονται ψυχοσυναισθηματικά συμπτώματα του ατόμου, με ερωτήσεις που αφορούν τα συναισθήματα, τις σκέψεις του και τη συγκινησιακή του κατάσταση.

3
Ολιστική Αξιολόγηση

Με την κατανόηση της μοναδικότητας του ασθενή και της ολότητας των συναισθημάτων του, ο θεραπευτής θα προτείνει την κατάλληλη σύνθεση ιαμάτων.

4
Παρακολούθηση θεραπείας

Ο θεραπευτής παρακολουθεί την εξέλιξη της συναισθηματικής κατάστασης με βάση την προτεινόμενη αγωγή. Η λήψη των ανθοϊάμάτων είναι ασφαλής και χορηγείται σε όλες τις ηλιακές ομάδες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742