Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Ρεφλεξολογία

H Ρεφλεξολογία είναι μία ολιστική φυσική μέθοδος, εξαιρετικά αποτελεσματική ως μορφή θεραπευτικού μασάζ ποδιών. Πρόκειται για μία αρχαία θεραπευτική πρακτική με ρίζες από την Κίνα, την Ελλάδα και την Αίγυπτο που σήμερα αποτελεί την πιο δημοφιλή ολιστική θεραπευτική τέχνη. Εστιάζει την εφαρμογή της σε αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες (reflex points), που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Έτσι, διεγείρει με ειδικές πιέσεις αυτά τα σημεία και απελευθερώνει τις αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος για να πετύχει ενεργοποίηση, χαλάρωση και την αρμονία του οργανισμού. Από την πρώτη συνεδρία, χαρίζει μια ολοκληρωτικά ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού σας.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Ρεφλεξολογία
& Θεραπείες

Η Ρεφλεξολογία δρα αποτελεσματικά όταν υπάρχει ανισορροπία ή ένα μπλοκάρισμα σε κάποιο όργανο ή τμήμα του σώματος. Τότε, στα πόδια που καθρεφτίζεται όλο το σώμα με πάνω από 7.000 νευρικές απολήξεις, σχηματίζονται κάποιοι κόμποι. Ο ρεφλεξολόγος με ειδικές τεχνικές μάλαξης εντοπίζει τα παθογόνα σημεία και προκαλεί ένα ακούσιο «αντανακλαστικό» ερέθισμα σε κάθε σημείο και όργανο του σώματος ξεχωριστά για να ενεργοποιήσει το νευρικό και αμυντικό σύστημα του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, λέμφου και ενέργειας ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη μυϊκή ένταση και ενισχύει τη διαδικασία της φυσικής επούλωσης του σώματος.

Εντάσεις & Στρες

Ξεμπλοκάρει τις νευρικές οδούς και μειώνει το άγχος και το στρες, προσφέροντας βαθιά χαλάρωση, ευεξία, ηρεμία & ποιότητα ύπνου.

Ημικρανίες και πονοκέφαλοι

Ανακουφίζει την ένταση που δέχονται οι μύες και καταπολεμά ημικρανίες & πονοκεφάλους.

Μυοσκελετικά Προβλήματα

Αντιμετωπίζει προβλήματα όπως αυχενικό, οσφυαλγία, ισχιαλγία, αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, προβλήματα ώμων, γονάτων, μέσης κτλ.

Γαστρεντερολογικά Προβλήματα

Ευθυγραμμίζει τη λειτουργία συστημάτων των οργάνων και των μυών και αυξάνει τον μεταβολισμό & την αποβολή τοξινών.

Γυναικολογικά Προβλήματα

Λειτουργεί αναλγητικά για τους πόνους της εγκυμοσύνης & εμμηνόρροιας ενώ ενισχύει και την επαναφορά του οργανισμού μετά την γέννηση του μωρού.

Η συνεδρία
Ρεφλεξολογία & η Διαδικασία

Ο ρεφλεξολόγος αντιλαμβάνεται τον θεραπευόμενο ως ολότητα. Αφού καταγράψει το ιστορικό του, θα συζητήσει μαζί του τις συνήθειες, τα συμπτώματα, τις ενοχλήσεις κτλ. και προφίλ της ζωής του. Στη συνέχεια θα ελέγξει τα ρεφλεξολογικά σημεία του οργανισμού για να εντοπίσει με ακρίβεια το ενεργειακό «μπλοκάρισμα».

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Λαμβάνεται το ιστορικό του ενδιαφερόμενου. Καλό θα είναι να έχετε στα χέρια σας τις πιο πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

2
Καταγραφή Συμπτωμάτων

Καταγράφονται τα σωματικά & ψυχοσυναισθηματικά του συμπτώματα, καθώς και οι γενετικές του προδιαγραφές.

3
Ολιστική Αξιολόγηση

Γίνεται η ολιστική αξιολόγηση του ψυχο-νευρο-ενδοκρινο-ανοσολογικό σύστημα ( P.N.E.I.) του ατόμου.

4
Δόμηση Θεραπείας

Σχεδιάζεται ένα εξειδικευμένο πλάνο για την έκβαση των συνεδριών και των αποτελεσμάτων, βάσει των αναγκών του θεραπευόμενου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742