Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

MESO GEN’X

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι από τις πιο περιζήτητες και αποτελεσματικές θεραπείες για την επιδερμίδα. Στη μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ στόχος μας είναι με ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο να διεισδύσουμε ενεργά συστατικά ειδικών σκευασμάτων στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Ανάλογα με τον ορό ή το μείγμα ορών αντιμετωπίζονται θεαματικά δερματικές παθήσεις όπως, αφυδάτωση, υπερευαισθησία, θαμπάδα, υπερέκκριση σμήγματος, καφέ κηλίδες, ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πρόωρη γήρανση, καθώς και η κυτταρίτιδα, ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενώ ενισχύεται και το τριχωτό κεφαλής.

Με το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζεται βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
MESO GEN’X
& Θεραπείες

Η θεραπεία εντατικής κυτταρικής αντιγήρανσης GEN’X προσφέρει ολική αναζωογόνηση και ορατή βελτίωση της υφής και της συνοχής του δέρματος. Στοχεύει στην αντιμετώπιση και βελτίωση των συμπτωμάτων της γήρανσης και της πρόωρης γήρανσης καθώς επιμηκύνει τον χρόνο ζωής των δερματικών κυττάρων με προστασία των τελομερών του DNA (τελομερή), αντιοξειδωτική δράση, ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος, επαναπύκνωση του χορίου και διατήρηση ενός υγιούς ώριμου δέρματος. Η θεραπεία επαναφέρει την όμορφη και νεανική όψη του δέρματος με βασικές ενδείξεις:

Συμπτώματα πρόωρης γήρανσης ή ώριμες επιδερμίδες

Ρυτίδες, έντονες πτυχώσεις, μέσες & βαθιές γραμμές

Έλλειψη ελαστικότητας

Χαλάρωση & έλλειψη σφριγηλότητας

Ωχρή απόχρωση δέρματος & θαμπάδα

Συμπτώματα γήρανσης στα χέρια, στον λαιμό & στο ντεκολτέ

Η συνεδρία
MESO GEN’X & η Διαδικασία

Η μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ εφαρμόζεται χωρίς βελόνες και πόνο, έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-70 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742