Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Βοτανοθεραπεία

Η Βοτανοθεραπεία – Αρωματοθεραπεία είναι ένας κλάδος της ολιστικής ιατρικής που προσφέρει ευεξία και υγεία με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Είναι η αρχαιότερη φυσική και ολιστική θεραπευτική μέθοδος, με ρίζες στους αρχαίους πολιτισμούς της Ελλάδας, της Ινδίας και της Κίνας που μας άφησαν «κληρονομιά» τη γνώση για χιλιάδες βότανα και φυτικά σκευάσματα κατάλληλα για θεραπευτική χρήση.

Σήμερα, η αρχαία γνώση εναρμονίζεται με τη σύγχρονη επιστημονική προσέγγιση και εξασφαλίζει την ευεργετική θεραπεία του νου, ψυχής και σώματος αξιοποιώντας αρώματα και θεραπευτικές ιδιότητες καθαρών αποσταγμένων αιθέρων ελαίων. Είναι η ιδανική εναλλακτική θεραπεία για αποβολή τοξινών, τόνωση και αναγέννηση των ιστών.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Βοτανοθεραπεία
& Θεραπείες

Πρόκειται για μία ολιστική μέθοδο προσέγγισης για την εξισορρόπηση του οργανισμού. Εστιάζει δηλαδή στα συμπτώματα, αλλά και στα αίτια της ασθένειας, ώστε να εξασφαλίσει την τοπική λύση του προβλήματος και παράλληλα να φροντίσει την πρόληψή του. Χάρη στις ιαματικές, καταπραϋντικές και τονωτικές ιδιότητες των φυτών, που δημιουργούνται στο «εργαστήριο» της φύσης και εφαρμόζονται αυστηρά υπό την επίβλεψη ενός έμπειρου ολιστικού ιατρού, προσφέρει αληθινά ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό. Διακρίνεται σε 3 σχολές: Γερμανική με έμφαση στην όσφρηση, Αγγλική με ολόσωμο χαλαρωτικό μασάζ & Γαλλική με εσωτερική χρήση ελαίων κατά το ιατρικό πρότυπο.

Σωματική Κόπωση & Στρες

Ανακουφίζει από το άγχος, διέγερση, στρες, κατάθλιψη, εξάντληση και προσφέρει ευεξία, βαθιά χαλάρωση, πλήρη αναζωογόνηση & ποιότητα ύπνου.

Πνευματική Κόπωση

Εξασφαλίζει πνευματική τόνωση, διαύγεια και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης.

Διαταραχές Αναπνευστικού

Μέσω της εισπνοής, αντιμετωπίζει κρυολογήματα, γρίπη, βήχα και εν γένει διαταραχών αναπνευστικού συστήματος & λοιμώξεις.

Μυοσκελετικές παθήσεις

Τα αιθέρια έλαια έχουν αναλγητικές, μυοχαλαρωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, γεγονός που τα καθιστά πολύ χρήσιμα σε μυοσκελετικές παθήσεις.

Δερματικές παθήσεις-Μολύνσεις

Χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αποτοξινώνουν και αναζωογονούν βαθιά την επιδερμίδα ενώ δουν ευεργετικά σε ακμή, λιπαρό δέρμα κ.ά.

Αποτοξίνωση του οργανισμού

Τα φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια χάρη στις φαρμακευτικές ιδιότητες τους μπορούν να αποτοξινώσουν τα κύρια όργανα απέκκρισης και μεταβολισμού με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση τους και την ρύθμιση της φυσιολογικών μηχανισμών του σώματος.

Η συνεδρία
Βοτανοθεραπεία & η Διαδικασία

Η συνεδρία της Βοτανοθεραπείας – Αρωματοθεραπείας διαρκεί 1-2 ώρες, ανάλογα το περιστατικό και διαμορφώνεται βάσει της ανάγκης της θεραπείας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-120 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Η διάρκεια της πρώτης επίσκεψης είναι 1-2 ώρες, ανάλογα το περιστατικό όπου και λαμβάνεται το πλήρες ιατρικό ιστορικό του ατόμου.

2
Καταγραφή Συμπτωμάτων

Καταγράφονται τα συμπτώματα και καλό θα ήταν να εξετάζονται και πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις σας.

3
Ολιστική Αξιολόγηση

Με την κατανόηση της μοναδικότητας του ασθενή και της ολότητας των συμπτωμάτων, διαμορφώνεται η θεραπευτική προσέγγιση.

4
Δόμηση θεραπείας

Οι επισκέψεις μπορεί να είναι εβδομαδιαίες σε οξέα περιστατικά, μηνιαίες σε χρόνια/ήπια περιστατικά και εξαμηνιαίες ή ετήσιες για συντήρηση.

Παρέχονται συνεδρίες και διοργανώνονται σεμινάρια από την Δρ. Κοέν Ρασέλ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742