Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

BB Glow

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ είναι από τις πιο περιζήτητες και αποτελεσματικές θεραπείες για την επιδερμίδα. Στη μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ στόχος μας είναι με ασφαλή και μη επεμβατικό τρόπο να διεισδύσουμε ενεργά συστατικά ειδικών σκευασμάτων στις κατώτερες στιβάδες του δέρματος. Ανάλογα με τον ορό ή το μείγμα ορών αντιμετωπίζονται θεαματικά δερματικές παθήσεις όπως, αφυδάτωση, υπερευαισθησία, θαμπάδα, υπερέκκριση σμήγματος, καφέ κηλίδες, ακμή, ρυτίδες, χαλάρωση, πρόωρη γήρανση, καθώς και η κυτταρίτιδα, ανάπτυξη της τριχοφυΐας στο σώμα ενώ ενισχύεται και το τριχωτό κεφαλής.

Με το πρωτόκολλο αυτό εξασφαλίζεται βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση, θρέψη και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
BB Glow
& Θεραπείες

Η θεραπεία λεύκανσης και φωτεινότητας BB Glow είναι η ιδανική φροντίδα για επιδερμίδα λαμπερή και αψεγάδιαστη. Με άμεσα αποτελεσματική δράση επαναφέρει την χρωματική ομοιομορφία του δέρματος, αποκαθιστά τον χρωματικό τόνο, εξισορροπεί και βελτιώνει τα μελαγχρωματικά σημάδια οποιασδήποτε αιτιολογίας και προσφέρει λεύκανση, φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδας. Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος με βασικές ενδείξεις:

Πανάδες, καφέ κηλίδες & σημάδια

Μελαγχρωματικές βλάβες από ορμονικές διαταραχές & ακμή

Χλόασμα, μέλασμα λόγω εγκυμοσύνης

Απαλύνει τις ρυτίδες & τις κηλίδες λόγω ηλικίας

Δυσχρωμίες & ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος δέρματος

Ωχρή απόχρωση & θαμπάδα

Φακίδες & υψηλή περιεκτικότητα μελανίνης-κηλίδες μετά από έκθεση στον ήλιο

Η συνεδρία
BB Glow & η Διαδικασία

Η μη ενέσιμη ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ εφαρμόζεται χωρίς βελόνες και πόνο, έχει άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60-70 Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742