Κέντρο Ευεξίας
Καλέστε μας
6977709747 / 2416007742

Με εμπειρία χρόνων, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και ειδικά διαμορφωμένους αρμονικούς χώρους, μπορούμε μαζί να οδηγήσουμε τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του. Κλείσε σήμερα ραντεβού και κάνε ένα πολύτιμο & ποιοτικό δώρο στον οργανισμό σου!

Διεύθυνση

Άνθιμου Γαζή 1
3ος Όροφος
Λάρισα

Επικοινωνία

Δευ-Παρ 10:00 - 20:00
6977709747 / 2416007742
info@kentro-evexias.gr

Στείλτε μας μήνυμα
Follow us

Τεστ Δυσανεξίας

Υπάρχουν τροφές που δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα κάθε φορά που τις καταναλώνουμε, να αισθανόμαστε αίσθημα δυσπεψίας, φούσκωμα, ναυτία ή να παρατηρούμε δερματικά εξανθήματα. Ευτυχώς, υπάρχει ένα εργαλείο που ονομάζεται τεστ διατροφικής δυσανεξίας και ανιχνεύει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό του ατόμου, για να ανακουφίσει από διατροφικές και μεταβολικές διαταραχές.

Έτσι, μετά την εφαρμογή του τεστ, ορίζονται εξατομικευμένες οδηγίες διατροφής και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συμπληρώματα και το σωστό διαιτολόγιο, αντιμετωπίζονται τα πεπτικά συμπτώματα. Ο μεταβολισμός βελτιώνεται και ο οργανισμός ανακουφίζεται και επανέρχεται σε μια ολιστικά υγιή κατάσταση.

conditions
ΦΑΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Τεστ Δυσανεξίας
& Θεραπείες

Στο τεστ δυσανεξίας, γίνεται διάγνωση και αξιολόγηση 500 τροφών με τη μεθόδου του Βιοσυντονισμού και εντοπίζεται με ακρίβεια το τρόφιμο που διαταράσσει τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού. Οι πιο γνωστές τροφικές δυσανεξίες είναι στη γλουτένη, τη λακτόζη και τη φρουκτόζη, με συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν είτε μετά από μερικές ώρες είτε μετά από μερικές ημέρες. Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ δυσανεξίας, εκτιμάται ποια τροφή δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες του οργανισμού και διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο, με στόχο να αντιμετωπίσει όλα τα ενοχλητικά συμπτώματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής του ατόμου.

Πεπτικές Διαταραχές

Ανακουφίζει από πεπτικές διαταραχές όπως πρήξιμο, έλκος στομάχου, φούσκωμα, αέρια, διάρροια, δυσκοιλιότητα, ναυτία, εμετό, καούρα και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, κοιλιοκάκη

Μεταβολικές Διαταραχές

Αντιμετωπίζει την κατακράτηση υγρών, βουλιμία, αύξηση βάρους, κυτταρίτιδα

Γενική κόπωση

Μειώνει τους πονοκεφάλους και επαναφέρει τη σωματική ευεξία

Δερματικά προβλήματα

Αντιμετωπίζει συμπτώματα όπως ακμή, έκζεμα, ψωρίαση, κνίδωση και ερεθισμένο δέρμα

Δυσφορία

Μειώνει το άγχος, τη μελαγχολία και τις διαταραχές ύπνου

Η συνεδρία
Τεστ Δυσανεξίας & η Διαδικασία

Στο κέντρο μας, ο Έλεγχος Τροφικής Δυσανεξίας πραγματοποιείται έγκυρα και αξιόπιστα με το εξελιγμένο μηχάνημα Βιοσυντονισμού, χωρίς τη λήψη αίματος, σάλιου ή γενετικού υλικού. Ελέγχονται περισσότερες από 500 τροφές και η διαδικασία είναι σύντομη, ανώδυνη και απλή, με διάρκεια 30 έως 40 λεπτά και άμεσα αποτελέσματα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Λεπτά/ ΚΟΣΤΟΣ: EUR
1
Λήψη Ιστορικού

Ο ειδικός εξετάζει το ιατρικό ιστορικό του εξεταζόμενου για να διαμορφώσει τις παραμέτρους της διάγνωσης.

2
Διάγνωση

Ο εξεταζόμενος κάθεται χαλαρά στο μηχάνημα Βιοσυντονισμού και ακουμπά τις παλάμες των χεριών του σε δύο πλάκες-ηλεκτρόδια, όπου και ενεργοποιούνται πολύ χαμηλές συχνότητες σάρωσης, για να αναγνωρίσουμε τις αντιδράσεις στην κατανάλωση ενός τρόφιμου ή ποτού.

3
Ανάλυση Ευρημάτων & Διαμόρφωση Πλάνου

Ο ειδικός καταγράφει τα αποτελέσματα της εξέτασης  και εκτιμά την ανταπόκριση του οργανισμού στο ερέθισμα κάθε τροφής, για να διαμορφώσει το κατάλληλο διατροφικό πλάνο με εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και συμπληρωμάτων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742
Αποστολή
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

6977709747 / 2416007742