Μαρία Γιαβάνογλου


Η Μαρία Γιαβάνογλου είναι Ειδική  Ρεφλεξολόγος, Ιριδολόγος και ηλεκτροβελονίστρια. Απόφοιτησε το 2013 από την σχολή Life Therapy Academy και συνεργάστηκε μαζί της ως Ρεφλεξολογος  από το 2015 έως τον Ιούνιο 2017. Από τον Μάρτιο του 2017 ορίστηκε πρόεδρος του παραρτήματος του Πανελληνίου Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων ( ΠΕΣΡ) στην Βόρεια Ελλάδα. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του ΣΕΡΒΕ ( Σωματείο Επιστημόνων Ρεφλεξολόγων Βορείου Ελλάδος) και είναι πρώην μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων  (ΣΕΡ).

Το 2013 παρακολούθησε το σεμινάριο ART της παγκοσμίου φήμης ρεφλεξολόγου Hagar Basis 

Το 2014 μετεκπαιδεύτηκε στην Ιριδολογία από Σχολή στην Οττάβα Καναδά.

Το 2015 παρακολούθησε το σεμινάριο Ορθοπεδική Ρεφλεξολογία του Σπύρου Δημητράκουλα με αντικείμενο την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων βασισμένο στις αρχές του Ιπποκράτη.

Το 2016 εξειδικεύτηκε στο Λονδίνο, στην Ρεφλεξολογία Γονιμότητας . Αποτελεί εξειδικευμένη τεχνική για την αντιμετώπιση και βοήθεια ζευγαριών σε θέματα  υπογονιμότητας, γυναικολογικών-ανδρολογικών προβλημάτων και προετοιμασία για εξωσωματική διαδικασία.

Το 2017 εκπαιδεύτηκε   σε χειρισμούς του άκρου πόδα για την αντιμετώπιση του hallux valgus(κότσια), σφυροδακτυλίας, χωρίς χειρουργική επέμβαση, πελματιαίας απονευρωσίτιδας και πολλών άλλων προβλημάτων, από τον παγκοσμίου φήμης Αυστραλό ποδίατρο Ted Jedynak.

Πέρα από τα παραπάνω έχει διδαχθεί ενεργειακή ρεφλεξολογία με την μέθοδο STIR της Heinricke Bergman, η οποία βοηθά στον καθαρισμό και συντονισμό του ενεργειακού πεδίου μέσα από τα αντανακλαστικά των ενεργειακών κέντρων (chakras) στο πέλμα. Η μέθοδος αυτή βοηθά στην διαχείριση του άγχους, κρίσης πανικού και φέρνει τον δέκτη σε βαθιά χαλάρωση .

Στο ενδιάμεσο έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια φυσιορρύθμισης, Κινησιολογίας, ψυχολογία της διατροφής. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

pantrading

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

δ :  Ανθ. Γαζή 1 / 3ος Όροφος / Λάρισα

Τ : 6977709747 / 6951768557

e : info@kentro-evexias.grverification code

Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείαςΕναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>