ThetaHealing®

Επαναπρογραμματισμός ΥποσυνείδητουΤο ThetaHealing® είναι μια ισχυρή τεχνική που συνδυάζει την επιστήμη και την πνευματικότητα με σκοπό να εντοπίσει και να μετουσιώσει βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις και τραύματα του υποσυνειδήτου. Ιδρύτρια του είναι η Vianna Stibal, και έχει έδρα το Think Institute, USA (http://www.thetahealing.com/).

Το ThetaHealing® μπορεί άμεσα να σας απαλλάξει ή να σας βοηθήσει να αλλάξετε αρνητικά προγράμματα σκέψης και πεποιθήσεις που είναι ριζωμένες σε όλα τα επίπεδα του νου και στο DNA, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκ νέου την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

Η τεχνική απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες υγείας και όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν  γνωρίσουν τι πραγματικά είναι αυτό που καθορίζει τη ζωή τους, που επιλέγουν να εξελιχτούν σε όλα τα επίπεδα, να θεραπευτούν ατομικά , είτε να το χρησιμοποιήσουν σα θεραπευτική μέθοδο για την οικογένεια τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Η τεχνική έχει αγκαλιστεί από ένα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου της κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής,  συμβούλων σε θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής ανάπτυξης είτε εφαρμόζοντας την αυτούσια , είτε ως ένα ισχυρό συμπλήρωμα στην υπάρχουσα μεθοδολογία τους με εξαιρετικά  αποτελέσματα. 

Η σωματική ασθένεια αρχικά είναι παρούσα σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο, ως άμεσο αποτέλεσμα των πεποιθήσεων, των αναμνήσεων μας και της συναισθηματική μας κατάστασης. Το σώμα νοσεί σε δεύτερο χρόνο, γι αυτό και για φέρουμε τη θεραπεία στην ολότητα του συστήματος χρειάζεται να εργαστούμε και να απελευθερώσουμε το σύστημα από πεποιθήσεις και τραύματα του παρελθόντος

Εκτός από τη βελτίωση της υγείας σας και την ευημερία, μπορείτε να εργαστείτε στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας σας, στην λύση συναισθηματικών σας θεμάτων ή και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! 

Το ThetaHealing®  είναι μια συνέργεια μεθόδων. Ο θεραπευτής και ο θεραπευμένος μπαίνουν μέσω μιας άσκησης σε κατάσταση Θήτα (θήτα brain waves).  Στο επίπεδο εκείνο ερχόμαστε σε επαφή με το Δημιουργό, με το όλο, με την ύψιστη και ανεπηρέαστη αλήθεια από όπου μας δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστούμε και να θεραπεύσουμε παγιωμένες πεποιθήσεις  που προέρχονται από τραύματα του παρελθόντος (οικογένεια, σχολειό, εργασία, μήτρα γέννηση), από τη  γραμμή αίματος των γονιών μας ή ακόμα και από  προηγούμενες δικές μας ενσαρκώσεις, όπως και από επιρροές ατόμων και καταστάσεων έξω από εμάς από τις οποίες συχνά βαλλόμαστε.

Με την καθοδήγηση του Δημιουργού γίνεται μια εναρμόνιση σώματος, πνεύματος και μυαλού που μας επιτρέπει να καθαρίσουμε τον περιορισμό των πεποιθήσεων και των τραυμάτων σε όλα τα επίπεδα που μας κρατούν πίσω στη ζωή και μας νοσούν. Αυξάνει και μας μαθαίνει πώς να εμπιστευόμαστε τη διαίσθηση μας, να εμπιστευόμαστε την ίδια τη ζωή, την ύψιστη αλήθεια του καθενός που είναι μέσα μας. Μας επιτρέπει να δούμε,  αποδεχτούμε  και καλλιεργήσουμε την πραγματική μας φύση, όπως όταν  ήρθαμε στον κόσμο αυτό σαν άρτια όντα, απαλλαγμένοι από τα βάρη και τις στρεβλώσεις που μας κατακλύζουν καθημερινά. 

 Η  θεραπεία Θήτα βρίσκει εφαρμογή με εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε ασθένεια σώματος ή πνεύματος.

v  Υγεία: σωματική και ψυχική υγεία, κρίσεις πανικού, φοβίες, καταθλίψεις, αυτοάνοσες ασθένειες, καρκινοπάθειες, εθισμούς, θέματα αυτοπεποίθησης, τραυματικά γεγονότα, θρήνος από απώλειες,  γυναίκες της διαδικασία σύλληψης και γενικά ένα μεγάλο σύνολο παθολογιών σώματος και ψυχής.

v  Καριέρα: Τι είναι αυτό που εμποδίζει την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη σας. Βρίσκοντας την προσωπική θεϊκή συγχρονικότητα του καθενός (σκοπό της ζωής), ανακαλύπτοντας αυτό που έχουμε κατασκευαστεί να κάνουμε στη ζωή αυτή, επιτυγχάνουμε προσωπική εκπλήρωση και  καθημερινή  αφθονία μέσα από την εργασία.

v  Σχέσεις: Για πιο λόγο επαναλαμβάνονται τα ίδια αποτυχημένα μοτίβα σχέσεων και καταστάσεων, επίλυση αυτών και αναδημιουργία των σχέσεων. Επίτευξη χαρούμενης και δημιουργικής σχέσης με τον σύντροφο, δημιουργική εξέλιξη.

Η εκπαίδευση της μεθόδου αποτελείται από τα 2 βασικά 3ημερα σεμινάρια και τα μετέπειτα πιο προχωρημένου επίπεδου με συγκεκριμένη θεματολογία (πχ  βαθύ σκάψιμο, υλοποίηση και αφθονία, ασθένεια και διαταραχές, αδελφική ψυχή, ρυθμός προς το ιδανικό βάρος κα)

Παρέχονται συνεδρίες  και διοργανώνονται σεμινάρια απο την κ.Βαΐα Δημηνίκου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

pantrading

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

δ :  Ανθ. Γαζή 1 / 3ος Όροφος / Λάρισα

Τ : 6977709747 / 6951768557

e : info@kentro-evexias.grverification code

Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείαςΕναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>