Guasha Μασάζ (προσώπου)

παραδοσιακή κινεζική θεραπεία


Το κινέζικο Guasha μασάζ προσώπου είναι μοναδικό στο ότι συνδυάζει τις ευρωπαϊκές τεχνικές αισθητικής με την παραδοσιακή κινεζική θεραπεία Guasha (ξύσιμο του προσώπου). The Guasha technique helps to restore and re-balance the vital energy system in the body, which eliminates pathogenic factors directly. Η τεχνική Guasha βοηθά στην αποκατάσταση και την εκ νέου εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας στο σώμα, παρόμοια με τη θεραπεία βελονισμού, αλλά χωρίς τη χρήση παρέμβασης  με βελόνες. Στο  Guasha  γίνεται ήπια απόξεση των μεσημβρινών του προσώπου με την βοήθεια  δυο μοναδικών σε σχήμα πλακών από Jade. The Guasha technique is based on holographic meridian scraping theory.  The technique is simple, effective and has no side effects; it has been practiced for more than 25 centuries by the Chinese people and is a precious heritage of traditional Chinese medical science and massage. Η τεχνική είναι απλή, αποτελεσματική και δεν έχει παρενέργειες. Έχει ασκηθεί για περισσότερο από 25 αιώνες από τους Κινέζους και είναι μια πολύτιμη κληρονομιά της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και του μασάζ.

Like Acupuncture and Feng Shui, Guasha Therapy is recognized for its positive energy, and its ability to repair aesthetic problems. Αυτή η ολιστική θεραπεία ομορφιάς μπορεί να ισορροπήσει, να αποκαταστήσει και να αναζωογονήσει το δέρμα σας χωρίς τη χρήση χημικών οξέων, χημικών πήλινγκ (microdermabrasion) ενέσιμη χρήση Botox ή επώδυνη αισθητική χειρουργική. This constitutional treatment addresses underlying cause, like digestive problems, emotional stress, hormonal imbalance, which become reflected in the face through puffiness, dark circles around the eyes, dryness or dullness of the skin, sagging skin, drooping eyelids, blemishes, acne, fine and deep wrinkles, pigmentations. Η τεχνική Guasha αντιμετωπίζει πεπτικά προβλήματα, συναισθηματικό στρες, ορμονικές διαταραχές, οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο με πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια, ξηρότητα ή θαμπάδα του δέρματος, χαλάρωση του δέρματος, βλεφαροπτωση, ακμή κηλίδες, λεπτές και βαθιές ρυτίδες, κηλίδες.

Παρέχονται συνεδρίες  και διοργανώνονται σεμινάρια απο την καθηγήτρια Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής  κ. Εύα Κουκούτση 

pantrading

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

δ :  Ανθ. Γαζή 1 / 3ος Όροφος / Λάρισα

Τ : 6977709747 / 6951768557

e : info@kentro-evexias.grverification code

Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείαςΕναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>