Σεμινάρια λεμφικού μασάζ

Λεμφική Μάλαξη

 Το λεμφικό μασάζ είναι μία μέθοδο μάλαξης, που αφορά στην αποτελεσματική ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας. Σκεφτείτε ότι τα αγγεία του λεμφικού είναι λεπτά σαν μία κλωστή από μετάξι και τα τριχοειδή λεμφικά ακόμα λεπτότερα. Οι κλασσικές τεχνικές μάλαξης δεν έχουν την ιδιότητα αποστράγγισης, αντίθετα μπλοκάρουν την κυκλοφορία.

Η λεμφική μάλαξη έχει την ικανότητα να αποσυμφορίζει την λέμφο με την εφαρμογή της κατάλληλης πίεσης και των τεχνικών με σπειροειδείς κινήσεις που αποβάλλουν, αποσυμφορίζουν και προωθούν τα υγρά στα αγγεία. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

Το σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για την βασική ενημέρωση γύρω από την θεραπευτική αυτή μέθοδο. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας,    σπουδαστές σχολών φυσιοθεραπείας, αισθητικής, και σε αθλητές και γυμναστές και  σε ιδιώτες. 

Ποια είναι τα οφέλη του λεμφικού μασάζ        

 

  Χαμηλό Ανοσοποιητικό

  Βελτίωση Ουλών μετά από αισθητικές

  Λεμφοιδήματα

  φλεβικά οιδήματα

  Τραύματα

  Χρόνιες Φλεγμονές

  Παθήσεις του Πεπτικού

  Μετεγχειρητικά

  Κατακράτηση Υγρών

  Παθήσεις του Συνδετικού Ιστού (ρευματισμοί, αρθρίτιδες, αρθροπάθειες)

  Νευρολογικά Προβλήματα

 

  Παθήσεις Ω/λα και Οφθαλμολογικές

  Ημικρανίες, στρες

  Αϋπνίες

  Κυτταρίτιδα

  Τοπικό Πάχος

  Πρησμένες Γάμπες

  Πρόληψη Ρυτίδων

  Σε αυτοάνοσα νοσήματα,

  Σε αθλητές που έχουν μυϊκούς πόνους από γαλακτικό οξύ κ. α.

  Στην επούλωση τραυμάτων,

  Στην ιγμορίτιδα

  Εκπαίδευση:

  • Διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες (2 Σαββατοκύριακα) 

Για περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνίες,διάρκεια δίδακτρα) για τα σεμινάρια του έτους πατήστε εδώ.

 (Ο αριθμός  των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος .)


Σε περίπτωση προεξόφλησης των διδάκτρων έκπτωση  10%

Σε όλα τα σεμινάρια παρέχονται σημειώσεις  & βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν είτε με e-mail είτε με  τηλέφωνο.


Για  οποιαδήποτε  πληροφορία  απευθυνθείτε  στο...

 


  

Ανθίμου Γαζή 1  Λάρισα

τηλ. 6951768557 , 6977709747   


info@kentro-evexias.gr


Εναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>