Σεμινάρια ThetaHealing®


Εκπαίδευση της Τεχνικής  ThetaHealing®

για πρώτη φορά στη Λάρισα

Το ThetaHealing® είναι μια ισχυρή τεχνική που συνδυάζει την επιστήμη και την πνευματικότητα με σκοπό να εντοπίσει και να μετουσιώσει βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις και τραύματα του υποσυνειδήτου. Ιδρύτρια του είναι η Vianna Stibal, και έχει έδρα το Think Institute, USA (http://www.thetahealing.com/).
                                                                                                                                           
Το ThetaHealing® μπορεί άμεσα να σας απαλλάξει ή να σας βοηθήσει να αλλάξετε αρνητικά προγράμματα σκέψης και πεποιθήσεις που είναι ριζωμένες σε όλα τα επίπεδα του νου και στο DNA, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκ νέου την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. 

Η τεχνική απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες υγείας και όσο και σε ανθρώπους που επιθυμούν  γνωρίσουν τι πραγματικά είναι αυτό που καθορίζει τη ζωή τους, που επιλέγουν να εξελιχτούν σε όλα τα επίπεδα, να θεραπευτούν ατομικά , είτε να το χρησιμοποιήσουν σα θεραπευτική μέθοδο για την οικογένεια τους και τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Η τεχνική έχει αγκαλιστεί από ένα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου της κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής,  συμβούλων σε θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής ανάπτυξης είτε εφαρμόζοντας την αυτούσια , είτε ως ένα ισχυρό συμπλήρωμα στην υπάρχουσα μεθοδολογία τους με εξαιρετικά  αποτελέσματα. 

Η σωματική ασθένεια αρχικά είναι παρούσα σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο, ως άμεσο αποτέλεσμα των πεποιθήσεων, των αναμνήσεων μας και της συναισθηματική μας κατάστασης. Το σώμα νοσεί σε δεύτερο χρόνο, γι αυτό και για φέρουμε τη θεραπεία στην ολότητα του συστήματος χρειάζεται να εργαστούμε και να απελευθερώσουμε το σύστημα από πεποιθήσεις και τραύματα του παρελθόντος

Εκτός από τη βελτίωση της υγείας σας και την ευημερία, μπορείτε να εργαστείτε στην απελευθέρωση της δημιουργικότητας σας, στην λύση συναισθηματικών σας θεμάτων ή και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! 

 

  • Πρώτη εκπαίδευση ThetaHealing® Basic DNA

Το περιεχόμενο του 1ου βασικού σεμιναρίου (ThetaHealing® Basic DNA) είναι η εκμάθηση και πρακτική τεχνικών που σας επιτρέπουν να αλλάξετε τα αρνητικά προγράμματα στη ζωής σας που δημιουργήθηκαν από πεποιθήσεις βαθιά θαμμένες στο υποσυνείδητο σας. Οι πεποιθήσεις αυτές βρίσκονται στο βασικό, ιστορικό, γενετικό και ψυχικό επίπεδο. Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε συναισθήματα και προγράμματα που σας περιορίζουν και σας αποκλείουν από το να βιώσετε τη ζωή σας στο μέγιστο δυναμικό της. Αυτές οι καλά κρυμμένες περιοριστικές ή αρνητικές πεποιθήσεις του υποσυνειδήτου επηρεάζουν τη σωματική, ψυχική, συναισθηματική σας κατάσταση κάθε στιγμή στη ζωή σας. Αυτό συμβαίνει μέχρι αυτές να εντοπιστούν και να αλλαχτούν. Η τεχνική ThetaHealing® το επιτυγχάνει με εύκολο, γρήγορο και άμεσο τρόπο. 

Στο πρώτο αυτό σεμινάριο ο κάθε μαθητής μαθαίνει να προσδιορίζει τις δίκες του πεποιθήσεις, του ανθρώπου που έχει απέναντι του. Στη συνέχεια μαθαίνει τεχνικές με τις οποίες μπορεί να αντικαταστήσει τα περιοριστικά αυτά συστήματα πεποιθήσεων, τα προγράμματα και τα συναισθήματα με άλλα θετικά καθώς και για αυτόν στην ολότητα του. 

Σημαντικό κομμάτι αυτής της εκπαίδευσης είναι να μάθετε γιατί δημιουργείτε όποιες καταστάσεις στη ζωή σας και τι μαθαίνετε από αυτές, γιατί τις συντηρείτε ακόμα και αν συνειδητά δεν τις επιθυμείτε. 

Έρχεστε σε επαφή με τα 7 επίπεδα της ύπαρξης και μαθαίνετε πώς να συνδέεστε και να λειτουργείτε μέσα από την Ανιδιοτελή Αγάπη του Δημιουργού όλων όσων υπάρχουν. 

Στο τέλος του σεμιναρίου ο μαθητής έχει την γνώση και την επίσημη πιστοποίηση για την εξάσκηση του ThetaHealing® Basic DNA από το Think Institute. 


Ο κάθε μαθητής λαμβάνει το επίσημο υλικό του σεμιναρίου που είναι το επίσημο ThetaHealing® βιβλίο, το επίσημο εγχειρίδιο του μαθητή στα ελληνικά και το επίσημο πιστοποιητικό θεραπευτή του βασικού επίπεδου ThetaHealing® από το ThinK Institute.

 

Για περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνίες,διάρκεια δίδακτρα) για τα σεμινάρια του έτους πατήστε εδώ.

 

 

  • Δεύτερη εκπαίδευση ThetaHealing® Advanced DNA 

Το δεύτερο αυτό σεμινάριο του ThetaHealing® (Advanced DNA) αποτελεί την επέκταση  και ολοκλήρωση του Βασικού Σεμιναρίου, το οποίο περιλαμβάνει την κατά βάθος κατανόηση των επτά επιπέδων  της Ύπαρξης που μας περιβάλλουν.

Οι μαθητές μέσα από πρακτική  αποδεσμεύονται από μνησικακίες, όρκους, και τις δεσμεύσεις που δημιουργούν αντιστάσεις στη ζωή τους. Στο προχωρημένο επίπεδο, οι μαθητές μαθαίνουν με ασκήσεις να θεραπεύουν  το "μωρό στη μήτρα" και  την "αναδημιουργία της ραγισμένης ψυχής".

Πολύ σημαντικό κομμάτι είναι οι ενσταλάξεις  συναισθημάτων που λαμβάνει ο μαθητής  από τον εκπαιδευτή,  ενσταλάξεις   που τον φέρνουν σε κατάσταση βαθιάς θεραπείας και αυτοεξέλιξης.

Το σεμινάριο αυτό είναι μια δυνατή εμπειρία για τους μαθητές καθώς διδάσκονται πολλά νέα και θετικά συναισθήματα, όπως πως είναι να γνωρίζουν να εκτιμούν το τώρα και τι σημαίνει αποδοχή του εαυτού από το Έβδομο επίπεδο της Ύπαρξης.

Με το σεμινάριο αυτό ολοκληρώνεται η εκμάθηση της βασικής τεχνικής του ThetaHealing® και όλοι οι μαθητές έχουν πάρει πλέον τα εφόδια που χρειάζεται για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική με ασφάλεια και επιτυχία. 

Στο τέλος του σεμιναρίου ο μαθητής έχει την γνώση και την επίσημη πιστοποίηση για την εξάσκηση του ThetaHealing® Advanced DNA από το Think Institute. 


Ο κάθε μαθητής λαμβάνει το επίσημο υλικό του σεμιναρίου που είναι το επίσημο ThetaHealing® βιβλίο, το επίσημο εγχειρίδιο του μαθητή στα ελληνικά και το επίσημο πιστοποιητικό θεραπευτή του προχωρημένου επίπεδου ThetaHealing® από το ThinK Institute.

 

Για περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνίες,διάρκεια δίδακτρα) για τα σεμινάρια του έτους πατήστε εδώ.


 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
6977709747 – 6951768557    kentroevexias07@gmail.com

*Υπάρχει η δυνατότητα μερικών υποτροφιών, και για  πληροφορίες στέλνετε      στο kentroevexias07@gmail.com

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προσωπικών συνεδρίων κατόπιν συνεννόησης.


Για  οποιαδήποτε  πληροφορία  απευθυνθείτε  στο...


  

Ανθίμου Γαζή 1  Λάρισα

τηλ. 6951768557 , 6977709747   


info@kentro-evexias.gr

pantrading

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

δ :  Ανθ. Γαζή 1 / 3ος Όροφος / Λάρισα

Τ : 6977709747 / 6951768557

e : info@kentro-evexias.grverification code

Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείαςΕναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>