Σεμινάρια rejuvance

REJUVANCE  – GUA SHA

     Πρόκειται για δύο φυσικές μεθόδους αναζωογόνησης του προσώπου, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια.

    Rejuvance   σημαίνει  ανανέωση. Είναι ένα εναλλακτικό  ‘λίφτινγκ’, που επιδρά συγχρόνως σε σώμα και νου δημιουργώντας βαθιά χαλάρωση.

Οι τεχνικές Rejuvance είναι ήπιες και εφαρμόζονται στον συνδετικό και τον μυϊκό ιστό, με τις άκρες των δακτύλων, πάνω σε κάθε σημείο του προσώπου, του κεφαλιού, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων από την επιφάνεια έως το βάθος των ιστών, έτσι ώστε:

 • Βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και επομένως η θρέψη, η ενυδάτωση, η υφή, η  φωτεινότητα  και η αποτοξίνωση του δέρματος .
 • Απελευθερώνεται η μυϊκή ένταση και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος: οι ρυτίδες μαλακώνουν, λεπταίνουν, το πρόσωπο ανορθώνεται και ξαναβρίσκει την εκφραστικότητα και  το φυσικό του σχήμα.
 • Η πίεση των βελονιστικών σημείων του προσώπου, ενεργοποιεί τους μεσημβρινούς, δημιουργώντας ένα συνολικό αίσθημα τόνωσης, ευεξίας και ηρεμίας.

      Η περιποίηση του προσώπου με Gua Sha, είναι μία τεχνική με ειδικά εργαλεία από νεφρίτη, που απαλύνει τις  ρυτίδες, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου, και ανορθώνει το πρόσωπο και τον λαιμό, βελτιώνοντας την υφή και την λάμψη του δέρματος.

     Τα αποτελέσματα του Rejuvance  και του Gua Sha είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη συνεδρία και ολοκληρώνονται σε  έξι- οκτώ συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Μπορούν να γίνουν και μια ή περισσότερες  μεμονωμένες συνεδρίες  για το πρόσωπο ή τον λαιμό, ή για κάποια σημαντική εμφάνιση π.χ. γάμος, ομιλία, τηλεόραση κλπ.

     Και οι δύο μέθοδοι ανανέωσης συνδυάζονται θαυμάσια με την συμβατική αισθητική, καθώς και με άλλες μεθόδους κλασικής ή φυσικής θεραπείας και απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους, αφού η φυσική προσωπική ομορφιά, η ηρεμία και η αρμονία είναι σίγουρα το δώρο που οφείλουμε όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στον κόσμο.

                                                                                                  

   ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 • Δέρμα(φυσιολογία, τύποι, περιποίηση)
 • Μύες του προσώπου, του λαιμού, του θώρακα και της πλάτης
 • Τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού
 • Τεχνική απελευθέρωσης του μυϊκού ιστού
 • Εισαγωγή στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική
 • Πίεση σημείων της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής
 • Η μέθοδος υγείας του δόκτωρ Pang Yingwu
 • Συστατικά των καλλυντικών, συνταγές με αιθέρια έλαια και φυσικά υλικά
 • Ασκήσεις τόνωσης για τους μύες του προσώπου

 

Εκπαίδευση GUA SHA :

Για περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνίες,διάρκεια δίδακτρα) για τα σεμινάρια του έτους πατήστε εδώ.


Εκπαίδευση
REJUVANCΕ:

Για περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνίες,διάρκεια δίδακτρα) για τα σεμινάρια του έτους πατήστε εδώ.


Σε όλα τα σεμινάρια παρέχονται σημειώσεις  & βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Για  οποιαδήποτε  πληροφορία  απευθυνθείτε  στο...


 

Ανθίμου Γαζή 1  Λάρισα

τηλ. 6951768557 , 6977709747   


info@kentro-evexias.gr

 

 


Εναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>