Σεμινάριο τεχνικών Αναπνοής

     ΤΕΧΝΗ  ΤΗΣ  ΑΝΑΠΝΟΗΣ     

          ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ

          ΜΕΣΩ  ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ  ΑΝΑΠΝΟΗΣ   


Γνωρίζεται ότι το σώμα μας έχει τη δική του σοφία και γνώση; Μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να πετύχεις μέσω της συνειδητής αναπνοής;

 Το σώμα, μέσω των λειτουργιών του, ελέγχει την ισορροπία του οργανισμού.

 Μια από αυτές τις λειτουργίες είναι και η αναπνοή. Η αναπνοή, όσο και αν δεν της δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, θεωρώντας τη δεδομένη και αυτονόητη, είναι η κύρια πηγή ζωτικής ενέργειας για την ύπαρξή μας. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο νου, το σώμα και τα συναισθήματά μας.

Ο βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να μάθεις την τέχνη της συνειδητής αναπνοής  και να την αξιοποιήσεις ως ένα χρήσιμο εργαλείο για την διαχείριση του άγχους της καθημερινότητας και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής  σου.

ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να μάθει μέσω του σεμιναρίου τα εξής:

-Να διαχειρίζετε εύκολα και αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις πίεσης και άγχους  στο προσωπικό ή στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

-να αποφορτίζεται αποτελεσματικά απο καταστάσεις σόκ 

-να πετυχαίνει ισορροπία στην καθημερινή του ζωή

-να διατηρεί την κυριαρχία του  και να πετυχαίνει τους στόχους του

-να βελτιώνει την επικοινωνία του και την αποτελεσματικότητα στις δράσεις του

-να πετυχαίνει καλή ποιότητα ύπνου  και να βιώνει ευεξία. 

 

 Πάρτε μία βαθειά ανάσα και απελευθερωθείτε από άγχος, πίεση, κούραση, έλλειψη συγκέντρωσης. Με απλές τεχνικές αναπνοής, χαλαρώστε από τις εντάσεις της καθημερινότητας, ξεμπλοκάρετε την ενέργεια του σώματός σας και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα αποκτώντας ψυχοσωματική ευεξία και αρμονία. 

 

  • Διάρκεια:    3  ώρες


 

Σε περίπτωση προεξόφλησης των διδάκτρων έκπτωση  10%

Σε όλα τα σεμινάρια παρέχονται σημειώσεις  & βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν είτε με e-mail είτε με  τηλέφωνο.


Για  οποιαδήποτε  πληροφορία  απευθυνθείτε  στο...

 


  

Ανθίμου Γαζή 1  Λάρισα

τηλ. 6951768557 , 6977709747   


info@kentro-evexias.gr


Εναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>