ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

11:30 Π.Μ. οργανισμός Λίντο


 

 Το Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας σας παρουσιάζει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 την Κυριακή 15/10 στις 11.30 π.μ. στον 2ο όροφο του οργανισμού Λίντο (Κλίμαξ).
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εισαγωγικές ομιλίες για τα νέα μαθήματα που θα διδαχθούν αυτό το ακαδημαϊκό έτος. Ενημερωθείτε για τα σχετικά μαθήματα και το περιεχόμενο που θα διδαχθείτε και λάβετε μέρος σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Κάποια από τα σεμινάρια που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωσή μας είναι:
«Βασικές αρχές Βοτανοθεραπείας & Αρωματοθεραπείας» 
«Theta Healing ®» 
«Πρώτες βοήθειες με την Ρεφλεξολογία για όλη την οικογένεια» 
«Μασάζ με βεντούζες» 
«Hot stones μασάζ» 
«Λεμφικό μασάζ» 
Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται και στους ήδη Διπλωματούχους ή Πτυχιούχους για να αποκτήσουν μια καινούργια ώθηση στα επαγγελματικά τους.

Κυριακή 15/10/2017 στις 11.30 π.μ. στον 2ο όροφο του οργανισμού Λίντο 
Σας περιμένουμε όλους εκεί ! 

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

pantrading

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

δ :  Ανθ. Γαζή 1 / 3ος Όροφος / Λάρισα

Τ : 6977709747 / 6951768557

e : info@kentro-evexias.grverification code

Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείαςΕναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>