Ημερίδα Υγείας Ομορφιάς και Ευεξίας

10:30, 21 Σεπτεμβρίου, Divani Palace


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Υγείας Ομορφιάς και Ευεξίας που διοργανώθηκε από το Κέντρο Εναλλακτικών αγωγών Υγείας και Ευεξίας στις 21/9 το Σάββατο στο Divani Palace Λάρισας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν ομιλίες για Γνωστική ομοιοπαθητική από τον ιατρό Δρ. Γεώργιο Λουκά, για την φυσιορρύθμιση από τον βιοχημικό Δρ. Ιωάννη Τολιόπουλο, για τις εφαρμογές της αρωματοθεραπείας από την φαρμακοποιό Δρ. Κοέν Ρασέλ, για ψυχολογική υποστήριξη από τον κλινικό ψυχολόγο Άγγελο Ζάχο για αποτοξίνωση από τον Γεωπόνο-Μυκητολόγο Ελευθέριο Λαχουβάρη και για πολλά είδη μασάζ όπως ολιστικό αρωματοθεραπευτικό μασάζ, μασάζ με βεντούζες, λεμφικό μασάζ από τον κ. Αναγνωστόπουλο αλλά και για rejuvance και σιάτσου μασάζ από την καθηγήτρια Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής Εύα Κουκούτση. Στο τέλος της ημερίδας δόθηκαν και δωρεάν συνεδρίες γνωριμίας με Ρεφλεξολογία, Rejuvance (μασάζ προσώπου) και εφαρμογή θεραπειών προσώπου με δερμοκαλλυντικά από εξειδικευμένες αισθητικούς!


Ανθίμου Γαζή 1   Λάρισα

2410 535677  -  6977709747

info@kentro-evexias.gr

 

pantrading

Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας

δ :  Ανθ. Γαζή 1 / 3ος Όροφος / Λάρισα

Τ : 6977709747 / 6951768557

e : info@kentro-evexias.grverification code

Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείαςΕναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>