Δωρεάν Παρουσίαση Ρεφλεξολογίας

Δωρεάν Παρουσίαση Ρεφλεξολογίας

Σας προσκαλούμε σε μία δωρεάν παρουσίαση με θέμα την Ρεφλεξολογία που διοργανώνει το Κέντρο  Εναλλακτικών  αγωγών  Yγείας  και  Eυεξίας σε συνεργασία με το εναλλακτικό γυμναστήριο «Εν Σώματι» την Πέμπτη  12/11/2015  ώρα 5.30 - 8.30μμ.  στο χώρο  του γυμναστηρίου.

Η Ρεφλεξολογία είναι μία δυναμική μέθοδος ενεργοποίησης δραστηριοποίησης και συντονισμού του σώματος με τις θεραπευτικές δυνάμεις του. Μέσω εφαρμογής μιας ευρείας ποικιλίας πρωτοκόλλων βοηθάειτο σώμα να ξεπεράσει διάφορα μπλοκαρίσματα και να αλλάξει την πορεία υγείας  σε θέματα μεταβολισμού, φυσιορύθμισης, προβλήματα υπογονιμότητας ζευγαριών, σεξουαλικής δραστηριότητας, αύξησης απόδοσης αθλητών, μυοσκελετικών πόνων και τραυματισμών.  Επίσης βοηθάει σε θέματα κλιμακτηρίου, προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, χαμηλού ρυθμού αύξησης παιδιών, πονοκεφάλων, συναισθηματικών διαταραχών κ.λ.π

Ελάτε να γνωρίσετε την ρεφλεξολογία και τα οφέλη της και να την δοκιμάσετε μέσα από δωρεάν  συνεδρίες σύντομης διάρκειας.

 

Ρεφλεξολογικό μασάζ

Πέμπτη 12/11  5.30-8.30μμ

1.“Εν Σώματι” Γυμναστήριο

Μανωλάκη 6, 412 22 Λάρισα,

Τηλ. Επικοινωνίας: 2410259845  Κινητό: 6988237582

https://www.facebook.com/ensomatilarissa/

 

2. “Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας”

Ανθίμου Γαζή 1   Λάρισα

6977709747 / 6951768557

info@kentro-evexias.gr

 


Εναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο απο εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιταρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>