Ανακοινώσεις

IMG 9229 resize
Ημερίδα Υγείας Ομορφιάς και Ευεξίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Υγείας Ομορφιάς και Ευεξίας που διοργανώθηκε από το Κέντρο Εναλλακτικών αγωγών Υγείας και Ευεξίας στις 21/9 το Σάββατο στο Divani Palace Λάρισας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκαν ομιλίες για Γνωστική ομοιοπαθητική από τον ιατρό Δρ. Γεώργιο Λουκά, για την φυσιορρύθμιση από τον βιοχημικό Δρ. Ιωάννη Τολιόπουλο, για τις εφαρμογές της αρωματοθεραπείας από την φαρμακοποιό Δρ. Κοέν Ρασέλ, για ψυχολογική υποστήριξη από τον κλινικό
12
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
   Το Κέντρο Εναλλακτικών Αγωγών Υγείας & Ευεξίας σας παρουσιάζει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 την Κυριακή 15/10 στις 11.30 π.μ. στον 2ο όροφο του οργανισμού Λίντο (Κλίμαξ).

Εναλλακτικές Αγωγές

Είναι ένα σύνολο από εναλλακτικές αγωγές θεραπείας αλλά και βελτίωσης της υγείας μας όπως η ανθοθεραπεία, η ομοιοπαθητική, η οστεοπαθητική και εφαρμογές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, χαρακτηριστικότερες εκ των οποίων είναι ο βελονισμός και η μοξαθεραπεία.

Θεραπευτικό μασάζ

Οι επιστημονικές βάσεις της δράσης του μασάζ είναι πολλές. Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το αρθρομυϊκό και το νευρικό σύστημα. Το θεραπευτικό μασάζ χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, τους συνδετικούς ιστούς & βοηθάει την διάσπαση του υποδόριου λίπους, βελτιώνοντας την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Διαγνωστικές Μέθοδοι

Το τεστ διατροφικής δυσανεξίας μπορεί να αποκαλύψει τις τροφές που επηρεάζουν τον μεταβολισμό και δεν ταιριάζουν στον οργανισμό μας. Συμπληρωματικά στο τεστ διατροφικής δυσανεξίας (τεστ τροφών) λειτουργεί μία ολιστική προσέγγιση που να περιλαμβάνει ένα διαιτολόγιο & συμπληρώματα διατροφής.

Σεμινάρια

Το κέντρο διοργανώνει σεμινάρια πάνω στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6977709747 & 6951768557

Σκοπός μας είναι η αποκατάσταση της υγείας που αυξάνει τη διάθεση για κίνηση και δραστηριότητα και την δίψα για ζωή. Για το λόγο αυτό στο κέντρο μας υπάρχει μια πολυφωνία μεθόδων που στοχεύουν στην διαφορετικότητα και την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου.
>>